tjenare.

Funderar på att börja skriva igen.. det är det att de inte känns kul när jag inte har så stor koll på saker och ting som människor är intresserade av.. men men.

idag har jag "shoppat" kan man säga.
Jag köpte:
en T-shirt'¨
Ett par jeans
ett läppglans
ettt par glasögon
och hyrde en film.
och fyllde på mobilen:)

trevligt att detta alltid är vad som sker när man får lön:)

Skolan har ju börjat nu med:) har inte fått ångest än, men det kommer nog snart.
Dock är jag ändåå nöjd med mitt val av linje och skola.

Gymnasieväljare, här ska jag berätta lite om min skola.

NÖSNÄS, är en trevlig liten tillhållsplats om man känner att man vill lära sig det man är intresserad av, men inte vill åka så långt.
Det finns en cafeteria som numera är invaderad av ETTOR. Men de tycker väl ni om, om ni nu inte valt gymnasie än. ( för då blir ju ettorna tvor...OCH JAG TREA)
Men men, cafeterian är i alla fall en bra uppfinning, det finns nästan INGENTING nyttigt, förutom frallorna och så... annars består det mesta av godis.

Själva skolan är kanske inte den mest fräschaste, men som på alla andra skolor så finns det små söta städerskor som springer runt med små kvastar och slavar för lille raymond vaske ( våran rektor). så det är liksom inte smutsigt.
Men ganska mycket i skolan är gammalt.

MATEN är bättre än skolorna i göteborgs. den är helt enkelt underbar.. mer behövs ej sägas.

Lärarna: som vanligt finns det både bra och dåliga. jag har haft turen och få några av dom bästa.. så om ni är ute efter finfina lärare, så ska ni välja samhäll estet.

Min vackra man träffar jag aldrig längre, känns det som, hehe, för han är i gbg och jag har varit i lettland med mera. men helgen ska minsann spenderas på mörkare håll, oh ja. eller i alla fall med mörkt skinn hemma hos mig. oh ja. LÄNGTAR
Jag ska ge han två nätter han aldrig kommer glömma;)

Nu ska jag kolla på : save the last dance.
KÖSSSSSSS

SIFOA

Sofia jag älskar dig. efter jobbet är dte  du och jag forever

RSS 2.0